Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارسال پیامی، وقوع حادثه تلخ درگذشت جمعی از هموطنانمان در آئین تشییع پیکر مطهر سردار سرافراز، سپهبد شهید «قاسم سلیمانی» و همرزم مجاهدش را تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر «مهرزاد لطفی» به این مناسبت آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

ملت انقلابی ایران اسلامی در روزهایی که گذشت، داغدار شهادت یکی از عزیزترین فرزندان این خاک پاک بودند که بار دیگر مهر تاییدی بر عمق جنایتکاری آمریکا زد تا چهره حقیقی خود را به دنیا معرفی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به راستی که این واقعه، آزمونی دوباره بود برای ملتی که همواره در هر صحنه سرنوشت سازی از تاریخ انقلاب اسلامی، بیداری خود را به اثبات رسانیده و ندای همدلی سر داده است. این بار نیز شهادت این سردار رشید اسلام و فرزند دلاور میهن، توانست صحنه ای دیگر از ارادتمندی و حرمت گذاری ملت ایران به آنانی را به تصویر بکشد که موهبت جان را در مسیر آبادانی و اعتلای وطن، در طبق اخلاص نهاده اند. شهادت سردار سرافراز، سپهبد شهید قاسم سلیمانی بر خلاف تصور شوم دشمن، خونی دوباره در رگ وطن بود و توانست دل های ملت شریف ایران را به یکدیگر نزدیک تر سازد.

در روزهایی که گذشت، تصاویر حضور همه جانبه ایرانیان در آئین های بزرگداشت مقام سردار دل ها، حاج «قاسم سلیمانی»و محکومیت اقدام جنایتکارانه آمریکا، به تمامی رسانه های دنیا مخابره شد و همدلی ایرانیان در این لحظه های تاریخی، مثال زدنی بود.

تشییع پیکر مطهر شهید سرافزار، سپهبد «قاسم سلیمانی» و همرزمانش در شهرهای مختلف ایران بر دستان ایرانیان عزاداری که برای وداع با پاکترین فرزندان خود آمده بودند، صحنه های بدیعی رقم زد که تا همیشه تاریخ این سرزمین، جاویدان است و اوج این حضور حماسی، امروز، در زادگاه این بزرگ مرد بود که متاسفانه با حادثه تلخ درگذشت جمعی از هموطنان عزیزمان در این مراسم همراه شد.

ضمن عرض تسلیت به یکایک ملت شریف ایران، به ویژه هموطنان عزیزمان در شهر کرمان، همچنین ابراز همدردی با خانواده های سوگوار این عزیزان و آرزوی علو درجات برای درگذشتگان این سانحه تلخ، از خداوند منان شفای عاجل دیگر مصدومان حادثه را خواستارم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیام تسلیت علوم پزشکی شهادت سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۶۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت مسعود اسکویی
  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • تسلیت وزیر ورزش در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)